nájemní dům

Řadový pětipodlažní dům se symetrickým plochým průčelím o osmi okenních osách, krajní dvojice os v mělkých rizalitech. Okna obdélná, třídílná, na parapetních římsách, ve 4. patře nahrazených průběžnou římsou. V přízemí obchodní vybavenost. V 6. ose prostý obdélný převýšený vstup. Přízemí členěno pásovou bosáží, patro do výše horizontálních okenních příček pásovou bosáží obloučkovou, zakončenou ozdobným páskem. Nad 1. a 3. patrem průběžná římsa. Parapety a nadpraží oken 2. a 3. patra prolomeny kazetami s různým dekorem, nad okny 2. patra římsy nesené dvojicemi akantových konzol. Mezi okny 3. patra obdélné kazety s hrubou omíkou, mezi okny 4. patra horizontální pásky, v rizalitech kanelované. Plochá korunní římsa je podložená úzkým páskem, na rizalitech zdobeným perlovcem.