městský dům

Zděný třípatrový řadový dům o pěti okenních osách v průčelí, završený po stranách vykrajovaným trojúhelným štítem. Fasáda je zdobena secesní štukovou výzdobou, plocha 2. a 3. patra je z režného cihelného zdiva. V ose přízemí vchod uzavřený prosklenými secesními dveřmi, po stranách vstupu obdélné výlohy obchodu se segmentovými nadsvětlíky. Okna obdélná v plochých šambránách, v krajních osách sdružená. Plochu 1. patra zdobí vodorovné pásování a mezi okny secesní štukový dekor. Parapety 2. patra zdobí motivy listů, pod parapety probíhá kordonová římsa, tvořená pásem konzol, mezi nimiž jsou reliéfy ptáků. Okna 2. patra mají profilované nadokenní římsy. Okna 3. patra s profilovanými podokenními římsami s čabrakami, navíc v plochých šambránách na spodním okraji rovněž s čabrakami. V ploše štítu kruhové okno, rámované bohatým štukovým listovým motivem leknínů; štít je v podstatě trojúhelný na okrajích probraný obloučky, s trojúhelným na bocích rovněž probraným nástavcem. Na bocích a vrcholech štítu osazeny koule.