městský dům

Řadový zděný omítaný třípatrový dům s obytným podkrovím. Hlavní průčelí je řešeno jako symetrické, trojosé, s mírně předsazeným arkýřem probíhajícím přes 1. a 2. patro. V přízemí jsou krámské výkladce. Mezi výkladci je v ose průčelí umístěn vstup do domu, krytý balkonem, vybíhajícím z arkýře. Průčelí je zdobeno kruhovými dekory se závěsy. Mezi 2. a 3. patrem člení průčelí kordonová profilovaná římsa. Výrazně předsazená hlavní římsa je nesená čtyřmi mohutnými konzolami, přičemž na dvou konzolách ve střední části stojí pylony, členící atikovou zeď ve vrcholu průčelí. Ve střední ose pod hlavní římsou je plasticky vyveden římskými číslicemi letopočet postavení domu. V zábradlí jsou vsazeny iniciály „J.U.“ dle Josefy Utlerové, zástupkyně dědiců.