dům

Patrový, řadový, zděný dům na obdélném půdorysu se sedlovou střechou krytou taškami orientovaný východním průčelím do Okrouhlické ulice. Východní průčelí je v přízemí pětiosé se vstupem ve střední ose. Vstup je umístěn v pravoúhlém portálu s oválným závěrem, klenákem a s bočními římsovými hlavicemi. Okna jsou dvojitá, dvojdílná, první osa zprava v líci, zbylé okenní osy ve špaletě. Přízemí je opatřeno nepravou bosáží. Patro je od přízemí odděleno jednoduchou římsou. Patro je čtyřosé, dvě osy zleva okna jednodílná, nedělená, pravé osy okna osmitabulková v líci. Pod okny patra se nachází parapetní vpadlé pole s vějířovitým motivem. Mezi druhou a třetí osou je umístěna nika, v níž byla původně socha Panny Marie, dnes je nika prázdná. Fasáda je hladká, tmavě zelené barvy.