nájemní dům

Dvoupatrový řadový nájemní dům s horizontálně členěnou zdobnou fasádou. Uliční průčelí člení osm okenních os. Přízemí zcela změněno, odstraněna veškerá výzdoba, hladkou fasádu člení průběžné výkladce střídané vchody do prodejen a vlevo prolomený hlavní vchod. Z kordonové římsy prvního patra vyrůstají konzolky nesoucí úzkou podokenní římsu dvoudílných obdélných oken ve špaletách, se štukovým volutovým dekorem v parapetních výplních, s bohatě profilovanými šambránami a v redukovaných pilastrových edikulách s trojúhelníkovým frontonem na konzolách. Okna druhého patra na průběžné podokenní římse, s bohatě profilovanými šambránami, se štukovým dekorem v suprafenestrách a zdvojenou nadokenní římsou na listových konzolách. Nad okny prolomeny malé obdélné větrací otvory půdního polopatra zasazené ve štukových kartuších, které se střídají s vegetabilními konzolami nesoucími korunní římsu s vejcovcem a s obdélnými štukovými poli s rostlinným a figurativním dekorem. V sedlové střeše umístěny dvě řady střešních oken.