nájemní dům

Původně dvoupatrový řadový nájemní dům s dodatečně nadstavěným třetím patrem. Uliční průčelí čtyřosé, v první a čtvrté ose mělké boční rizality s nárožními pilastry - v prvním patře se stylizovanou iónskou, ve druhém patře korintskou hlavicí. V rizalitech prolomena podvojně sdružená dvoudílná obdélná okna s balustrádou v parapetních výplních. V přízemí s hladkou fasádou prolomen ve druhé ose vstup (do prodejny) s výkladci po stranách, ve čtvrté ose hlavní vchod do domu. Jednotlivá patra oddělují kordonové římsy, okna obou původních pater ve špaletách, s jednoduchými plastickými šambránami, na průběžných podokenních římsách, střední dvě osy se štukovým dekorem v parapetních výplních. Nad okny druhého patra klenák v podobě štukové ženské hlavy. Fasáda obou pater s nepravou pásovou bosáží. Konzolová hlavní římsa nese nízké kachlemi obložené třetí patro prolomené sedmi menšími obdélnými okny. Střecha domu je sedlová.