nájemní dům

Dvoupatrový řadový dům se zkoseným nárožím s jednou okenní osou, vybudovaný na půdoryse písmene L. Průčelí do ul. Štefánikovi s šesti okenními osami, do ul. Pionýrské s jedenácti, totožně tvarována. Přízemí pásově bosované, do ul. Štefánikovi prolomen v první ose vstup se segmentovým záklenkem a tři velkoplošné výkladce, do ul. Pionýrské ve zvýšeném přízemí jedenáct segmentově zaklenutých oken, pod nimi obdélná okénka suterénu se segmentem, v poslední, jedenácté ose prolomen vstup do restaurace v suterénu. Obdélná, dvoudílná okna prvního patra, odděleného kordonovou římsou, spočívají na průběžné podokenní římse, ve špaletách, s nízce profilovanými šambránami napojenými v omítce na podokenní římsy. Druhé patro totožně členěno. V průčelí do ul. Štefánikovi v šesté ose mělký rizalit pokračující přes skosené nároží k první ose do ul. Pionýrské. Skosené průčelí s rizalitem, osovým vstupem a balkonem v prvním patře zdůrazněno bosáží nároží. Korunní římsa nese sedlovou střechu.