dům

Patrový zděný dům obdélného půdorysu s mansardovou střechou krytou plechem orientovaný západním průčelím do Mírové ulice. Západní průčelí je v přízemí i patře sedmiosé, se vstupem ve třetí ose zprava. Okna jsou nová, jednoduchá špaletová jednokřídlá nebo dvoukřídlá. V pravé části průčelí stojí brána, která je lemována pilastry s půlkruhově zaklenutým vjezdem a trojúhelným štítem. Vjezd je lemován širokým pásem. Ve štítu je barokní erb, v jehož polích se střídá orlice a maltézský kříž. Severní průčelí je orientováno na náměstí, tříosé, se vstupem ve střední ose. Štít má dvě osy. Okna jsou nová, jednoduchá špaletová jednokřídlá nebo dvoukřídlá. Východní průčelí směřuje do dvora s rizalitem na levé straně, v němž je umístěn boční vstup do objektu. Fasáda je jednoduchá, členěná pouze profilovanou korunní římsou.