zámek

Jednopatrový objekt zámku je pouhou čtvrtinou z původně plánované čtyřkřídlé dispozice rozmístěné podle pravidelného čtvercového nádvoří. Dokončené křídlo je orientováno podél SV-JZ osy, ostatní křídla jsou dosud zachována v hrubém obvodovém zdivu (severní křídlo bylo vztyčeno jen částečně). Křídlo je obdélného půdorysu, kryté sedlovou valbovou střechou s taškami. Hlavní JV průčelí je v patře devítiosé, v přízemí je otevřeno pěti nepravidelně rozmístěnými okenními osami. V levé části průčelí je umístěn hlavní vchod se zdobeným balkónovitým portálem rámovaným bosovanými pilastry. Okna v patře jsou obdélná, rámovaná štukovými šambránami s mohutným trojúhelníkově prolomeným frontonem. Boční průčelí jsou dvouosá. Dvorní průčelí je utilitární, přikryté neforemnými přístavky a otevřené několika různými obdélnými okny.