evangelický kostel

Kostel stojí v SZ rohu areálu. Jedná se o obdélnou jednolodní stavbu s apsidou, orientovanou k severu. Střecha je sedlová, krytá prejzy. Fasády jsou prosté, členěné lisenami a ukončené profilovanou římsou. Boční stěny lodi mají tři okenní osy s obdélnými okny s půlkruhovým záklenkem. Vstupní průčelí vrcholí štítem s frontonem. Štít je na vrcholu zdoben zlaceným kalicem, po stranách jsou umístěny vázy. Loď je plochostropá, s dvěma dřevěnými kruchtami při severní a jižní stěně. Na jižní kruchtě jsou umístěny varhany. Na západní stěně, přibližně v polovině její délky, je připevněna dřevěná kazatelna. V centru kostela stojí obětní stůl, ke kterému jsou obráceny všechny lavice. Podlahu tvoří pískovcové desky.