zámek Neuberk

Zámek stojí v severovýchodní části areálu při hlavní komunikaci. Objekt je patrový, má zhruba obdélný půdorys a je kryt mansardovou střechou s taškami. Nad středem objektu je umístěna polygonální věžička s lucernou a cibulovou bání, krytá plechem. Ve spodní části mansardy je na střeše rozmístěno několik menších plechových vikýřů a jeden velký podávací se nachází nad SV průčelím. Fasády jsou v přízemí členěny pásovou rustikou, v nárožích jsou rámovány pilastry. Patro ukončuje profilovaná korunní římsa. Severozápadní průčelí obrácené do zahrady v pravé části ustupuje a je do něj vložena přízemní pětiosá sala terrena, rámovaná dvěma stočenými křídly schodiště do patra. Hlavní JV průčelí se obrací do čestného dvora lemovaného po stranách dvěma dalšími křídly ve tvaru L. Průčelí je členěno třinácti osami obdélných oken, střed je zdůrazněn trojosým rizalitem členěným pilastry s obdélným vchodem uprostřed.