kaplička

Kaplička na obdélném půdorysu s pravoúhlým vstupem s kovovými dveřmi zasazenými do půlkruhově završené špalety. Fasáda členěna nárožními pilastry na podnoži s římsovými hlavicemi. Čelní strana završena trojúhelníkovým štítem s půlkruhově završenou drobnou nikou ve středním poli. Štít ve spodní části zdobí římsa obložená bobrovými taškami. Nad hlavním vstupem hladká obdélníková destička plasticky vystupující z hladké fasády. Ve střední části trojúhelníkového štítu drobná nika. Závěr kaple pravoúhlý, ukončený hladkým trojúhelníkovým odsazeným štítem s vyloženou římsou. Střecha sedlová, krytá pálenou střešní krytinou, bobrovou taškou. Ve vrcholu štítu kovový jednoramenný kříž. V interiéru je kaple završena hladkou valenou klenbou.