lázeňský dům ČKD Praha

Řadový dvoupatrový dům se dvěma bočními rizality, zastřešený sedlovou střechou. Průčelí je v přízemí členěno pilastry. Okna ve středu jsou zaklenuta segmentově, v rizalitech půlkruhově. 1. patře odděluje od přízemí průběžná římsa, na níž spočívají v rizalitech ploché pilastry s představenými polygonálními sloupy s korintskými hlavicemi. Okna jsou v obou patrech sdružená, se štukovými rámy, v rizalitech francouzská (před nimi balkony na litinových konzolách), ve středu v obou podlažích a ve 2. patře v rizalitech s nadokenními římsami. Střed průčelí má v patrech průběžnou bosáž, ve 2. patře přerušovanou pilastry. Průčelí ukončuje vlys s konsolami, hlavní římsa, na níž jsou v rizalitu umístěny nízké atiky, pokryta slepou arkádou. Směrem do dvora přistavěna nová budova balneoprovozů. Fasády hladké. Dům propojen s vedlejšími čp. 25 a 27.