měšťanský dům

Dvoupatrový nárožní dům o pěti okenních osách do ulice Úzké a pěti okenních osách do ulice Dominikánské. Průčelí do ulice Úzké tvoří vjezd v pravé části domu s kamenným ostěním (jen sloupky) s patkami a hlavicemi. Okna v přízemí jsou hladce orámována s lištou a širokými štukovými parapety bez podokeníků. Okna v 1. a 2. patře jsou rámována kamennými šambránami s uchy a lištami. Podokeníky jsou kamenné profilované, nad průjezdem jsou okna sdružená. Kordonová plochá římsa obíhá v obou průčelích. Hlavní římsa je profilovaná. V přízemí v průčelí do Dominikánské ulice jsou nalevo tři ležatá obdélníková zamřížovaná okna a napravo dvě okna s plochým štukovým rámováním. Okna v 1. a 2. patře jsou shodná s okny v průčelí do ulice Úzké. Střecha je opatřena vikýři. Zadní průčelí domu je tříosé, rámování oken bylo zcela nově upraveno při přestavbě.