městský dům

Řadový patrový objekt přibližně obdélného půdorysu, okapové orientace, se sedlovou střechou krytou plechem. Symetrické pětiosé průčelí, se středním tříosým rizalitem, nad římsou završeným atikou a středovým štítkem. V obou podlažích v 5 osách obdélná dvoukřídlá okna s horní větrací částí a profilovaným poutcem, v přízemí vpravo dvoukřídlé kazetové částečně prosklené dveře s nadsvětlíkem. Fasáda členěna v přízemí pásovou bosáží, v patře pilastry s bosáží. Patro je odděleno kordonovou římsou, okna jsou propojena parapetní římsou a lemována šambránami s uchy, nad krajními okny segmentové frontony, nad středními přímé římsy. Nad všemi okny v patře maskarony. Profilovaná hlavní římsa. Profilovaná římsa lemuje také štítek s kruhovým oknem. Dvorní fasáda s dvěma rizality, hladká, s okny různých formátů.