kaple sv. Jana Nepomuckého

Obdélné krátké jednolodí s čtvercovou severní předsíní a jižním polygonálním chórem; střechy sedlové a valbové, nad lodí polygonální lucerna, nad předsíní sanktusník, vše pobyté plechem. Hladká průčelí – u lodi s okosenými nárožími – člení pouze profilovaná hlavní římsa; okna s půlkruhovými záklenky , mají ploché rámy s vloženými římsami a klenáky. Předsíň doplňují 2 hladké půlválcové přístavky. Vstupní hladký portál má v nadpraží vytesaný letopočet “1734“. Neklenutý interiér předsíně má po pravé straně šnekové schodiště na kruchtu. V levé válcové přístavbě je umístěna kaple znázorňující žalář sv. Jana. Loď osvětlená dvěma okny má v nárožích vestavěny pilastry s volutovými hlavicemi, jejich dříky doplňuje pásková rozvalina. Nad hlavicemi probíhá kládí s vlysem, vyplněným páskovou rozvalinou. Prostor je opatřen falešnou plackou, klenbou se štukovým zrcadlem, v němž je průhled do lucerny. Stěny lodi doplňují 4 niky, umístěné po obou stranách oken. Hudební kruchta je dřevěná , s kuželovým zábradlím. Vítězný oblouk se stlačenou archivoltou se otvírá do chóru, členěného stejně jako loď a opatřeného mělkou nikou pro hlavní oltář.