měšťanský dům

Dvoupatrový klasicistní řadový dům o čtyřech okenních osách, který je součástí souvislé uliční zástavby. Dům má sedlovou střechu s pěti vikýři. Jednotlivá podlaží jsou dělena profilovanými pásovými průběžnými římsami, korunní římsa je bohatěji členěna a vystupuje před čelo průčelí. Okna v přízemí jsou ukončena půlkruhově a lemována profilovanými rámy. V levé ose je asymetricky umístěn portál s kamenným pravoúhlým ostěním, římsovými hlavicemi a půlkruhovou profilovanou archivoltou. Okna v 1. patře jsou pravoúhlá, lemovaná profilovanými rámy a opatřená nadokenními římsami. Okna v 2. patře jsou rovněž pravoúhlá, pásová římsa má zároveň funkci římsy podokenní. Průčelí v 1. a 2. poschodí je členěno do horizontálních, v omítce vyznačených pásů.