měšťanský dům

Jednopatrový dům se čtyřosým průčelím na západní straně náměstí Svobody. Fasáda v přízemí členěna čtyřmi pravoúhlými širokými otvory se výraznými profilovanými šambránami. Od jihu je v první ose průjezd s dvoukřídlými pravoúhlými dřevěnými dveřmi půlkruhově zakončenými, za nimiž je situován původní mázhaus a ve třetí ose je pravoúhlý vstup. První patro je odděleno hladkou kordónovou římsou. Okna prvního patra pravoúhlá akcentovaná šambránami s lištou a ušima, v horní části šambrán plastický ornament kapek. Okna posazena na vyložené parapetní římsy jsou v horní části završena úseky návojových říms. Patro členěno pilastry, nesoucími průběžnou hlavní římsu, nad níž je posazena attika s drobnými obdélnými okénky. Interiéry přízemí zaklenuty křížovými klenbami a valenými klenbami s výsečemi. Dlouhý mázhaus s valenou klenbou s výsečemi, z něhož ústí schodiště do ústředního schodišťového prostoru a následně pak do jednotlivých místností. Prostory 1. patra zaklenuty valenými klenbami s výsečemi, místnosti obrácené do náměstí byly původně zaklenuté, dnes jsou plochostropé. Střecha sedlová, krytá plechem.