dům

Dům č. p. 88 je situovaný na severním okraji východního parteru a svou západní štítovou stěnou těsně přiléhá k domu č. p. 89. Nízká budova na podélném půdorysu je na východní straně doplněna vysokým volutovým štítem, který byl zdoben kamennými prvky, ze kterých zůstala zachována pouze vysoká váza na pravém okraji. Plocha štítu ohraničená korunní římsou je členěná dvěma hladkými pilastry, které podpírají trojúhelníkový nástavec. Vpadlé pole mezi pilastry je proraženo obdélným sdruženým okénkem osazeným mříží. Osu rámuje kamenné ostění zdobené ušima s kapkami. Volutová křídla štítu jsou vyplněna štukovou stlačenou spirálou. Východní fasáda je v přízemí prolomena dvěma okenními otvory se segmentovým záklenkem, okna jsou za lící zdiva osazena dvoukřídlými rámy dělenými na šest polí. Jižní průčelí je členěno pěti velkými špaletovými okny, která mají čtyřkřídlé rámy dělené poutcem do latinského kříže. Spodní křídla mají osm okenních tabulek, horní čtyři. Druhé okno zleva je osazené v ostění původního portálu. Kamenná ostění s obvodovou lištou mají zalomené uši doplněné kapkami. Šambrány kolem okenních otvorů jsou ukončeny podokenní římsou. Severní fasáda je prolomena šesti osami, okna jsou umístěna nízko při zemi, 5. osu zleva tvoří velké segmentově ukončené okno, ostatní otvory jsou pravoúhlé. Nízká sedlová střecha je krytá dvojitě kladenou pálenou střešní taškou bobrovkou, která je na jižní straně proražena pěti volskými oky.