2. zastavení – Poslední večeře Páně

Barokní stavba na obdélném půdorysu orientována východo-západním směrem. Východní průčelí člení mírně odsazené nárožní pilastry ukončené římsovou hlavicí nesoucí hladké kladí. V ose stěny je prolomeno půlkruhově ukončené okno opatřené mříží. Průčelí ukončuje profilovaná, taškami krytá korunní římsa, nesoucí převýšený volutový štít s trojúhelným zakončením a soklem s křížkem ve vrcholu. U paty volut jsou vystavěny na obdélném zděném soklíku jehlancové pylony. Boční stěny hladké, ukončené profilovanou podstřešní římsou. Při západním konci jsou na obou stěnách prolomeny obdélné vstupy, na severní stěně se segmentovým nadpražím, na jižní stěně je prolomeno půlkruhově ukončené okno opatřené mříží. Západní nároží jsou opatřena štukovou bosáží. Západní průčelí hladké, ukončené jen mírně převýšeným trojúhelným štítem. Střecha sedlová, krytá taškami.