lázeňský dům Boston

Řadový dvoupatrový dům se středním o patro zvýšeným rizalitem, zastřešený původně sedlovou střechou se 4 zděnými vikýři. Zvýšené přízemí má hladké průčelí, střední vstupní portál je stejně jako okna v rizalitu půlkruhově zaklenutý, jako tomu je i u oken a balkónových vstupů ve vyšších patrech rizalitu. Naopak balkónové vstupy u postranních částí jsou pravoúhlé, v patrech od sebe oddělené pilastry, nesoucími průběžné kladí. Hlavní římsa u postranních částí má konzolky. Balkony byl původně v 1. a 2. patře ve středu rizalitu a po obou stranách průčelí. Interiér plochostropý, novodobě upravený. Hlavní schodiště je trojramenné, zábradlí kovové se secesním ornamentem. V mezipatře dvojice nik se sochami na podstavcích.