11. zastavení – Kristovo utrpení, hanění a kamenování

Výklenková kaple postavená na obdélném půdorysu, výklenkem orientovaná k severovýchodu. Kaple je bez soklu. Průčelní stěnu člení mohutné mírně odsazené nárožní pilastry s rozšířenou patkou a zakončené profilovanou římsovou hlavicí v úrovni vrcholu zaklenutí výklenku. Vysoká profilovaná korunní římsa nese trojúhelný štít vymezený profilovanou obvodovou římsou tvořící v ploše štítu výraznou vpadlinu. V ose průčelí je prolomen velký, půlkruhově ukončený výklenek na obdélném půdorysu, osazený obrazem malovaným na plechu – Kamenování Ježíše Krista. Ozdobná mříž. Boční stěny kaple člení pouze podstřešní římsa. Zadní stěna hladká, přechází do trojúhelného štítu. Sedlová střecha krytá taškami. Postavena na přelomu 17. a 18.století Umístění : přes silnici u čp. 51