kaple sv. Anny

Volně stojící zděná omítaná obdélná stavba se dvěma nižšími bočními zevně čtyřbokými kaplemi s konkávně vyžlabenými nárožími a sakristií za levou z nich. Střecha sedlová, nad kaplemi půljehlancová, krytá bobrovkami. Na hřebeni polygonální věžička s oplechovanou jehlancovou střechou (původně cibule), v lucerně žaluziové okenice. Hlavní římsa profilovaná, na kaplích fabionová. Stěny členěny silnými lisenovými rámy a soklem s oblounovou římsou, u lodi (v čelní stěně a na boku) a v závěru presbyteria vysoko položená půlkruhová okna bez šambrán (původně s orámováním vyznačeným ryskou ve vlhké omítce). V ose západního průčelí obdélný vstup v ostění s ušima. Mezi ním a půlkruhovým oknem směrem do stran niky s konchou. Štít trojúhelně zakončený postranními konkávně vykrojenými křídly a pilířky při patách. Uprostřed v obdélném poli kasulové okénko.