zámek

Volně stojící zděná omítaná budova na půdorysu podkovy s plochým rizalitem. Hlavní průčelí 8 os, levý bok 5 os, pravý 4 osy, zadní fasáda 9 os, střecha valbová s volskými oky, krytá bobrovkami. Fasády členěny soklem, kladím a při nárožích a bočních stranách ještě mezi 1., 2., 4. a 5. osou toskánskými pilastry. Dvouosý rizalit nad hlavní římsou vrcholí nízkým pětiúhelným štítem s hodinami, shora rámovaný římsou. Okna většinou obdélná, šestitabulková s příčníkem, v šambráně s lištou a na podokenní římse. Některá okna již dříve rozšířena na trojdílná, z části dělená křížem, z části na drobné tabulky a v souladu s celkovým pojetím fasády, rámována stejnou šambránou s lištou. Uprostřed vnitřního průčelí empirové výplňové dveře s původními klikami. Zadní fasáda do podkovy okna 8-itabulková, 9 oken stejných jako na hl.průčelí, v přízemí mříže. Vstupní dveře dvoukřídlé s nadsvětlíkem. K budově zámku přiléhá zahrada (dříve park).