ohradní zeď s bránou

Ohradní zeď hřbitova je vystavěna z cihel do výšky přibližně 2-3 metry a omítnuta. Je odlehčena segmentově zaklenutými oblouky, avšak z vnější strany podepřena pilíři. Koruna zdi je hladká betonová deska. Na západní straně je do ohradní zdi vestavěna vstupní brána hřbitova tvořená dvěma hranolovými pilíři výškově odstupňovanými, mezi nimiž je prolomen půlkruhově završený oblouk brány. Na vnější straně je brána zdobena lezénovým rámem a oblouk akcentován hladkým ostěním lemovaným lištou. Brána uzavřena dvěma dekorativními kovovými mřížovými křídly. Na severní a jižní straně jsou do ohradní zdi vestavěny dvě drobné stavby obdélného půdorysu s pravoúhlým vstupem. Stavbičky jsou kryty sedlovou střechou s pálenou střešní krytinou.