dům

Jednopatrový nárožní dům o jedenácti okenních osách vstupního průčelí. Průčelí horizontálně členěno pásovou římsou nad přízemím a ukončeno profilovanou korunní římsou. Plastová okna osazena v lištových šambránách s jednoduchým parapetem. V 6. ose přízemí prolomen vstup se segmentovým záklenkem, s lištovou šambránou. Před vstupem novodobé schodiště. Dvorní průčelí s bílou hladkou fasádou o pěti okenních osách s připojeným čtyřosým křídlem. Bez architektonického členění. Plastová okna osazena ve výřezu bez šambrány. Ve 2. ose přízemí vstup se segmentovým záklenkem. Mezi 1. a 2. osou přízemí křídla prolomen pravoúhlý vstup. Ve 3. ose přízemí vstup se segmentovým záklenkem. Střecha sedlová zvalbená, pálená krytina. Krov vaznicový, na půdu dlážděnou půdovkami vedou klasicistní kované dveře.