hřbitovní kaple sv. Josefa

Hřbitovní kaple sv. Josefa je jednolodní orientovaná stavba s půlkruhovým závěrem a otevřenou arkádovou předsíní, spočívající na 4 kanelovaných sloupech. Boční fasáda je členěna lesénami a prolomena pravoúhlým vchodem s profilovaným ostěním. Nad vchodem 1 okenní osa s půlkruhově zaklenutým oknem, opatřeným profilovanou šambránou. Nad oknem probíhá profilovaná kordonová římsa. Průčelí je členěno pilastry s římsovou hlavicí, prolomeno na osu pravoúhlým vchodem s ostěním. Trojúhelný štít nese v ose plastický erb vsazený do ploché trojlaločné niky. Podstřešní profilovaná římsa nese sedlovou střechu, zvalbenou nad závěrem. Ve vrcholu je umístěna polygonální zvonice s otevřenou lucernou zastřešenou cibulí, makovicí s křížem.