městský dům

Dům čp. 206 je spojen pod jednou mansardovou střechou se sousedním domem čp. 205. Nacházejí se v exponovaném místě, naproti areálu zámku. Jedná se o dvoupodlažní stavbu, jejíž přízemí je zděně a patro roubené. Průčelí do ulice je v přízemí členěno třemi osami. Na ose při čp. 205 je umístěn pravoúhlý vchod, na dalších dvou osách jsou nestejně velké obdélné okenní otvory. Blíže ke dveřím je osazen zasklený dřevěný výkladec, na krajní třetí ose pak v líci stěny okno, členěné do šesti tabulek, s podokenní kamennou římskou. V patře tohoto průčelí jsou, mimo průběh os v přízemí, dvě stejná obdélná okna, osazená v líci. Stejná okna, včetně členění do šesti tabulek, jsou i v patře boční stěny. Zadní odvrácené průčelí má v patře rovněž dvě obdélná, menší okna. Na druhé ose je pak v přízemí veden pravoúhlý vchod. Mansardovou střechu kryjí eternitové šablony.