předzámčí

Předzámčí je tvořeno dvěma jednopatrovými na sebe v rozích navazujícími trakty obdélného půdorysu, které na severozápadní straně uzavírají areál zámku. Severozápadní budova předzámčí je na vnější straně do parku nezdobená. Hladká fasáda je akcentována pouze podstřešní profilovanou římsou, pravoúhlými tabulkovými okny a vstupem, který ústí na původní půlkruhový barbakán a západní terasu. Fasáda do dvora členěna osmi pravoúhlými okenními osami lemovanými šambránou na profilované parapetní římse, která spočívá na konzolách. Nad okny úseky rovných návojových říms, nad nimiž probíhá hladká kordónová římsa a podstřešní profilovaná římsa završuje fasádu jednoduché architektonické profilace. Střecha sedlová, krytá pálenou střešní krytinou.