park

Zámecký park sestává z plochy před hlavním průčelím zámku a z přírodně krajinářského parku rozprostírajícího se na svazích kopce pod zámeckým areálem. Parkem od zámku k východní bráně prochází zpevněná komunikace. Výrazně se uplatňují pískované terasy na jižní a východní straně zámku. Kompozice na principu lesoparku, který na severní a západní straně přechází v les. Oplocení teras dřevěným zábradlím v kamenných sloupcích. Park je po celé severovýchodní straně uzavřen kamennou zdí, která je ukončena na východě branou. Na návrší před zámkem je situována severní brána parku spojená s ohradní zdí. Areál zámeckého parku byl v minulosti zcela uzavřen. Porosty: Acer tatarica, Pinus strobus, Juniperus virginiana, Colreuteria paniculata, Fagus silvatica var. Astropurpurea.