násep s klenutým mostkem mezi žkm 105,400 do 105,023

Dochovaný úsek probíhá v mírném oblouku jižně od současné železniční tratě od km 105,400 do km 105,023 s osou orientovanou SZZ-JVV. Nepříliš vysoký násep začíná na úrovni km 105,400 nynější železnice, postupně se zvyšuje a na km 105,270 jím prochází kamenný propustek nad příležitostnou vodotečí. Je vyzděn z lomového kamene na maltu vápennou. Zaklenut je valenou klenbou o světlosti 2,90 m, s dimenzí kolem 55 cm, výška otvoru je 2,90 m, šířka mostku je 3,90 m. V klenbě je mezi většími plochými kameny ve spárách užito velmi drobných kamenů. K mostku se na obou stranách napojují šikmá křídla různě dochovaných délek. Část zdiva u paty JZZ pilíře je nově vyspraveno zčásti za použití betonu. Ve zdivu jsou patrné stopy různých oprav a v podhledu klenby se dochovaly zbytky omítek. Za mostkem pokračuje násep, který v těchto místech byl rozšířen směrem k současné trati a částečně i navýšen. Toto místo sloužilo pravděpodobně jako úložiště zeminy při rekonstrukci současné tratě. Násep pak končí v obvyklé šířce na km 105,023. Mostek byl rekonstruován v roce 1978 a kolem roku 2010.