hospodářské objekty

Chlév se seníkem: drobná kamenná budova na obdélném půdoryse, situovaná v severozápadní části hospodářského dvora. Původně byla hladce omítnutá, dnes je omítka z velké části opadaná. Vstup umožňuje segmentově překlenutý vchod s pravoúhlými dveřmi vsazenými v dřevěné zárubni, umístěný v ose jižní fasády. Po stranách jsou situovány pravoúhlé větrací otvory. Obdélný přístup do podstřeší je na východní straně, opatřen pravoúhlými svlakovými (prkennými) dveřmi. Budova má sedlovou střechu, krytou taškami – dvouřadými bobrovkami. Přízemní chlévy: obdélná budova se skladovacím podkrovím na severní části dvora. Stavba je cihlová, neomítaná. Průčelí má pětiosé, prolomené ve třech osách od západu pravoúhlými svlakovými dveřmi s dřevěným ostěním. Čtvrtou osu tvoří pravoúhlé okno se čtyřmi tabulkami. Pátá osa je druhotně osazena dalším obdélným vchodem s dveřmi v kovové zárubni. Střecha je pultová, krytá taškami – jednořadými bobrovkami.