kostel Nanebevzetí Panny Marie

Jedná se o částečně orientované jednolodí s pětibokým presbytářem na severovýchodě a vysokou hranolovou věží na jihozápadě. Presbytář prolamuje trojice půlkruhových oken, k jeho severovýchodní stěně přiléhá pomník obětem první světové války z roku 1932 a v koutě mezi presbytářem a lodí je situována drobná sakristie na čtvercovém půdorysu. Presbytář kryje sedlová střecha, v závěru s valbou, sakristii pouze valba. Do sakristie je prolomen jeden okenní otvor se segmentovým obloukem a obdélný vstup, ke kterému vedou tři kamenné stupně. Dlouhou loď kostela člení šest opěrných pilířů do pěti okenních os s obdélnými okny s půlkruhovými záklenky. Loď završuje sedlová střecha, na východě z hřebene vyrůstá ještě drobný sanktusník. Hlavnímu průčelí dominuje hranolová věž, která částečně vystupuje z hmoty lodi. V přízemí je v ose věže situován hlavní vchod rámovaný kamenným portálem. Na vrcholu věže se nachází věžní hodiny. Kryje ji jehlancová střecha.