socha sv. Jana Nepomuckého

Na dvou stupních stojí hranolový podstavec s vysokou odstupněnou patkou, s volutami přistavěnými po stranách a drobnější římsou uprostřed vzhůru vypjatou. Voluty podstavce jsou zdobeny mušlemi, mušle jsou rovněž ve styku volut ve vypnutí římsy. Na přední straně podstavce je reliéf sv. Anny vedoucí malou Pannu Marii, v rokajové kartuši. nad římsou se zvedá nízký nástavec s konkávně prohnutými stranami. Socha stojícího světce v kanovnickém rouchu. Světec stojí v kontrapostu s nakročenou loevou nohou, je prostovlasý s delšími zvlněnými vlasy, vousatou tváří s rovným nosem. Levou ruku má svěšenou podél těla a drží v ní biret, pravou rukou pozvedá krucufix,na který zbožně pohlíží. Kolem hlavy má kovovou svatozář s pěti hvězdami. Na zadní hladké stěně podstavce ( ve střední části) je vyryt Kristův monogram IHS s křížkem uprostřed a pod ním mariánský - M.