městský dům

Dvoupatrový řadový dům na hloubkové parcele. Omítky hladké vápenné – barevná kombinace hnědého podkladu s bílými arch. detaily. Uliční fasáda celá pokryta břečťanem, dvouosá. V přízemí vlevo hlavní vstup (zřejmě druhotný) s vestavěnými schůdky, šambrána hladká s dvojitou lištou, dveře nepůvodní, památkově historizující s ornamentálním kovaným klepadlem. Vpravo krámcové dveře (nepůvodní, historizující) se stlačeným záklenkem vstupu a shodnou šambránou. Okna mají hladké šambrány s dvojitou lištou, jsou čtyřtabulková, ve špaletě. Ve štítu kruhové okénko. Nárožní úzké hladké lizény přecházejí v lemování štítu. Zadní průčelí dvouosé s obdélnými okny stejného typu v obou patrech, zasazenými do špalet do hladkých šambrán. Štít trojúhelný, ve středu prolomen menším oknem. Dvorek vymezen proti sousedním parcelám parcelními zdmi. Střecha sedlová s hřebenem kolmým na průčelí, kryta bobrovkami. INT: pro REI nezpřístupněn