městský dům

Dvoupatrový neomítnutý dům o sedmi okenních osách. V přízemí obdélný vchod s původními dveřmi, k nim jeden schod. Vedle jsou půlkruhové dveře do průjezdu, který je zaklenut valenou klenbou na pasech, ostění dveří je dvakrát odstupňováno. V 1. patře je 7 vysokých, obdélných tabulkových oken s nízkým kovovým zábradlím. Ve 2. patře pod mnohonásobně odstupněnou korunní římsou jsou 4 menší obdélná tabulková okna, mezi nimi vždy tři polosloupy. Sedlová střecha je kryta bobrovkami. Zadní průčelí do dvora je tříosé, napravo vystupuje křídlo s jednou okenní osou, v 1. patře půlkruhový balkon s kovovým zábradlím, podpíraném dvěma kruhovými sloupky na hranolových soklech. Křídlo má valbovou střechu pokrytou bobrovkami.