zvonice

Na hřbitově na severovýchodní straně kostela postavena zvonice. Dvoupatrová stavba na čtvercovém půdorysu. Stěny členěny lisenami. jehlancová střecha kryta plechem. Stavba zděná z kamene, zvenčí hladce, zevnitř hrubě omítnuta, vnitřní rozměry 3,6 x 3,75 m, zdivo o síle cca 145 cm. Exteriér: Fasády člení ploché pravoúhlé lisenové rámy, sokl a pásový náznak římsy. V přízemí na j. straně umístěn vstup v prosté pravoúhlé zárubni. V 1. patře na třech stranách segmentová okénka, na východní a západní straně o něco výše ještě štěrbinová okénka. 2. patro je ze všech stran osvětleno jednou dvojicí sdružených půlkruhově zaklenutých oken, nad nimiž je plechový ciferník. Barevné řešení stěn: lisenové rámy a šambrány otvorů jsou hlazené, bílé, zbylé plochy vyplňuje šedý střik.