městský dům

Dvoupatrový řadový městský dům na hloubkové parcele. Uliční průčelí o tří okenních osách opatřeno v přízemí tvrdou šedou omítkou typu umělý kámen, v patrech okrovou omítkou s bílými arch. detaily. Přízemí prolomeno dvěma pravoúhlými otvory - vpravo vstup do domu jednokřídlými dveřmi s nadsvětlíkem, vlevo spojený výkladec a vstup do obchodu. Nad přízemím profilovaná kordonová římsa, na kterou nasedají parapetní výplně oken 1. p. s vpadlými zrcadly. Následuje parapetní římsa a na ní okna 1. p. v lištových ostěních s ušima a překladem oken podloženým plochou průběžnou lizénou. Okna 2. p. se stejnou římsou lizénou místo suprafenester i místo parapetní římsy, zasazená do lištových ostění s ušima a diamantovým klenákem ve vrcholu. Okna pravoúhlá, s výplněmi členěnými do kříže. Patra v ploše členěna pásovou rustikou. Mohutně vysunutá desková korunní římsa. Zadní průčelí na východním nároží zaobleno, dvouosé, světle žlutá omítka. Ve východní ose čtyřtabulková okna, v západní zasklené pavlače. Střecha sedlová s hřebenem souběžným s průčelím, krytá plechem, půdní vestavba. Dvorek zatravněn, z části betonový povrch.