budova fary

Přízemní stavba obdélného půdorysu. Jižní strana čtyřosá, severní pětiosá, kratší strany pětiosé. Vchod do budovy ve střední ose východní strany (další vchod do dvora uprostřed severní strany. Jižní strana má plochý středový rizalit, vrcholící trojúhelným štítem s oválným oknem uprostřed, kolem nějž jsou štukové rostlinné ornamenty. Nároží a okraje rizalitu jsou zvýrazněny štukovou rustikou. Okna obdélná, s plochými šambránami, ze kterých vybíhají nahoře ploché pilastříky nesoucí zprohýbané nadokenní římsy. Nad kratšími stranami ve střeše je barokní vikýř s oválným okénkem s volutami, pasy a klenákem, na vrcholu s kamennou piniovou šiškou. Severní průčelí budovy hladké, bez výzdoby. Střecha mansardová, krytá eternitem.