lázeňský dům Coventry

Coventry - ředitelství lázní; uzavřený blok o 2 patrech na půdorysu "U", s mansardovým patrem v horní části bloku. V nároží jsou rondelové arkýře s kupolemi. Základní členění fasád je jednotné, liší se pouze v detailech typem štukové výzdoby jednotlivých domů bloku. Přízemí pokrývá pásová rustika, patra dělí bosované pilíře a lizénové rámy. Římsy profilované, korunní římsa horního (severního podložena vlysem s reliéfy zvířat, spodního (jižního) domu s kladím s tryglyfy a atikovými nástavci ve středním osách. Okna obdélná v profilovaných šambránách, s pod- a nadokenními římsami, na spodními domě doplněnými klenáky a plastickými poli. Jako zdobný prvek se uplatňují věnce, rostlinné úponky s lístky, květy, vějíře, pásky, jižní nárožní arkýře podpírají polopostavy atlantů. Dvorní fasády se zbytky původního členění (bosáže, okenní šambrány).