kostel Nanebevzetí Panny Marie a sv. Máří Magdalény

Kostel má půdorys protáhlého obdélníka se zaoblenými rohy při straně kněžiště. Průčelí kostela tvoří v hlavní jižní frontě celého komplexu pohledovou dominantu. Je dvouvěžové, s cibulovitými báněmi. Štít rozpjatý mezi oběma hranolovými věžemi, srůstá s nimi v jeden celek a nahoře vrcholí trojúhelníkovým frontonem s oválným okulem. Dolní část fasády je členěna pilastry, horní lisénovými rámy. Korunní římsa lodi tu rovněž probíhá a odděluje vyšší etáž věží se štítem, kterou horizontálně člení další už méně výrazná římsa v úrovni frontonu. Veškerá okna jsou poměrně drobná, zakončena půlkruhem. V nikách průčelí jsou umístěny sochy sv. Václava, sv. Jana Nepomuckého a Neposkvrněného Početí, na vrcholu štítu socha Spasitele. Portál ve středu průčelí je zasazený ve výrazném vystupujícím ostění. Po stranách kostelního průčelí jsou vstupy do ambitů se znaky křížovníků s červenou hvězdou a čelní strany rohových ambitových kaplí s kopulkami. Boční fasády kostela jsou členěny vpadlými poli. Křídla transeptu jsou zakončena trojúhelnými štíty a členěna pilastry. Nad kostelem je valbová střecha se sanktusníky.