ohrazení

Oplocení ohraničuje zahradu na severní, západní a jižní straně. Základem oplocení je kamenná podezdívka z haklíkového zdiva z opuky. Podezdívka je završená betonovou krycí deskou, jejíž průběh přerušují pilíře završené betonovými deskami, na severní straně s půlkulovými hlavami, pilíře jsou zde kamenné. Na severovýchodní straně navazuje oplocení na dům a po severní straně kaskádovitě klesá paralelně s ulicí směrem k západu. Jednotlivé plotové dílce jsou na severní straně dřevěné s přímým soklem podepřeným nízkými sloupky a střechovitě završenou římsou. Římsa se soklem jsou rozepřeny sloupky ze zdvojených dřevěných latí. V severovýchodním koutě je mladší železná branka. Na západní a jižní straně jsou sloupky betonové s deskovými hlavicemi, jednotlivé plotové dílce jsou z latí. Součástí oplocení je zde i schodiště do horní zahrady.