zámek

Hlavní budova zámku na půdorysu písmene L, jednopatrová se sedlovou střechou, nad hlavním průčelím s mansardovou střechou, krytou eternitem. Vstupní budova o 8 okenních osách má představěný balkon, na čelní straně se 3, po stranách 1 sedlovými oblouky. Zábradlí plné členěné obdélnými vpadlými výplněmi a s nárožními osmibokými věžičkami. Nad středními osami trojdílné odstupněné cimbuří, po stranách vždy nad 1 osou trojúhelné štíty, vrcholící rovněž cimbuřím, které kryjí jednotlivé sedlové stříšky z prejzů. Kordonová, profilovaná římsa průběžná, korunní, sledující tvar štítů, přerušena ve střední části. Okna v přízemí obdélná s šambránami, v patře mají pseudogotické zalomení návojové římsy na konsolkách. V ose budovy nad oknem erb a nad ním 3 okénka, obdélná, střední hrotitě ukončená. V bočních štítech nakoso postavená malá čtvercová okénka. Dvorní fasáda druhého traktu má v přízemí průjezd s půlkruhovým záklenkem a vede do hospodářské části. Fasáda je řešena obdobně jako na vstupním průčelí (8 okenních os), trojosé průčelí této boční budovy je ukončené opět odstupněným trojdílným cimbuřím. Okna v přízemí bez šambrán, obdélná, šestidílná. Levá boční strana hlavní budovy hladká, členěná kordónovou římsou; na nárožích osmiboké bastiony se střílnami, ukončené stanovými stříškami s prejzy. Zadní fasáda o 3 okenních osách s trojdílnými půlkruhovitě (3 obloučky) ukončenými oky s římsami o 3 obloučcích. Nad střešní osou trojdílný odstupněný štít s cimbuřím. Zadní fasáda pravého křídla, řešená shodně s nádvorní, její průčelí do zahrady má 3 okenní osy, nad trojúhelným štítem cimbuří (dole 3 okna a mezi nimi nahoře 2). Vstup v ose s portálem, s kamenným ostěním a světlíkem. Dveře člení 2 jeptišky.