ohradní zeď s bránou

Plocha hřbitova je ohraničena ohradní zdí, dvou výškových úrovní. Na jižní a západní straně je zeď vyšší, základ je kamenný neomítnutý a zbývající část je omítnutá. Zeď je zpevněna pilíři v pravidelných rozestupech. Pilíř je završen nízkou stanovou stříškou. Koruna zdi je kryta cihelnými tvarovkami. Úsek jižní zdi, ve východním nároží, je nový, celokamenný s pilíři. Na severní a východní straně je hřbitov ohraničen nízkou kamennou zdí. Zeď není omítnuta a je kryta betonovými deskami. Zeď je výškově odstupněna. Na jižní straně se nachází vstupní brána. Brána je završena převýšeným trojúhelným štítem s profilovaným lemováním. Štít je oplechován. V ploše štítu je štukový trojlist. V bráně je prolomen lomený vstup s přiznaným kvádrováním. Vstup je uzavřen kovovými vraty.