zámek s parkem

Rozsáhlý ohrazený areál nacházející se na jihovýchodním okraji obce zahrnující vedle patrového čtyřkřídlého zámku obklopeného parkem v západní části areálu, také hospodářské zázemí zámku zahrnující v současnosti dvě hospodářské budovy (Původní ekonomie byla podstatně větší. Zahrnovala mimo jiné cukrovar, pivovar a sladovnu.) Hospodářské budovy stojí na jih od zámku. Součástí areálu je také rozsáhlý přírodně krajinářský park a lesopark s řadou voluptuárních staveb (dřevěný srub, horská chata „Tyrolka“, grotta – Mariánská kaple) a vodních prvků (soustava tří rybníků, osově komponovaná soustava kašen s umělým vodopádem). Park je situován v údolí potoka ve východní části areálu a ve svažitém terénu v severní části.