park

Ohrazený areál parku se rozprostírá okolo zámku v jihovýchodní části obce. Park lze rozčlenit na tři části. Rovinatou komponovanou část s partery a zahradami kolem zámku, vlastní park v údolí s potůčkem a třemi rybníky, které tvoří jeho centrální osu a lesopark ve svažitém terénu v severovýchodní části areálu. Areál parku je protnut sítí drobných vycházkových cestiček, dnes již částečně zaniklých. Park a lesopark odděluje výraznější komunikace (promenádní cesta) vedoucí v ose potoka. V parku je zachováno několik voluptuárních staveb. Severovýchodně od zámku je grotta (Mariánská kaplička) a výrazný vodní prvek sestávající z trojice osově umístěných bazénů a kamenitého ve svahu umístěného umělého vodopádu. Tato vodní kompozice je umístěna v ose. Součástí areálu jsou rovněž dvě drobné dřevostavby – srub (vyhlídkový pavilon – lusthaus) a tyrolská chata.