zámek

Jedná se o trojkřídlou z velké části přízemní dvoutraktovou budovu stojící okolo obdélného dvora, přičemž ze západního křídla vybíhají dvě křídla jihozápadním směrem a vlastní křídlo je prodlouženo směrem jihovýchodním. Na místě jižního křídla je v části postavena zcela nová budova svým tvarem připomínající obracenou loď . Tato část je organicky vrostlá do vlastního zámku. Fasády zámku jsou střídmé zdobené pilastry a šambránami, okenní otvory jsou pravoúhlé s nadokenními parapetními římsami. Dvě krátká patrová zahradní křídla vystavěné v novobarokním stylu dodržují charakter celého zámku. Střechy zámku jsou mansardové a valbové prolomené řadou vikýřů - jedná se o dva typy - oválné okna na osu vsazené do vikýře konkávního tvaru s volutami po stranách, vikýře zdobené profilovanými šambránami a dekorem. Druhý častější typ vykýře představuje pravoúhlý okenní otvor vsazený do obdélného vikýře zakončeným profilovanou římsou. Zámek je z východní strany uzavřen nízkou parapetní římsou prolomenou branou představenou dvěma hranolovými sloupky. Do zdi vsazena drobná stavba se sedlovou střechou na obdélném půdorysu. Vlastní dvůr je parkově upravený s dvojicí vzrostlých stromů uprostřed.