zámek

Jednopatrový zděný omítnutý objekt na obdélném půdoryse, uzavírající z jižní strany ústřední obdélný dvůr, uzavřený na třech stranách přízemními hospodářskými křídly. Zámek o 23 x 2 osách má sedlovou valbovou střechu, krytou taškami. Fasády jsou členěny pilastry a rustikou na nárožích; horizontálně člení fasády kordonová římsa. Okna obdélníková, v plochých štukových rámech. V ose jižního průčelí je pětiboký rizalit s balkonem v patře, štít rizalitu nese letopočet 1747. Nad rizalitem vyrůstá ze střechy čtyřboká věž, přecházející ve vrchním patře do oktogonu, zakončeného zvonovitou bání krytou pozinkovaným plechem. Východní boční průčelí zpevňují proti svahu zešikmené opěrné pilíře. Nádvoří je přístupné pseudogotickým vjezdem v ose dvorního křídla. Půlkruhově ukončený vjezd flankují polygonální pilíře. Nad vjezdem atika a rovně ukončený stupňovitý štít obdobně členěn polygonálními pilastry.