lázeňský dům

Nárožní dům o 3 patrech, fasády s 5 a 4 okenními osami, okna pravoúhlá s vnitřním dělením. Nároží zaoblené (1 osa. Fasády se středním rizalitem a vstupem v ose záp. průčelí. Rizalit je vázán vysokým řádem pilastrů s kladím a vrcholí trojúhelníkovým štítem. Průčelí je vyzdobeno balkony s ornamentálním kovovým zábradlím, podepřenými konzolami. Přízemí a nároží bosované, pod okny římsy na konzolách, portál flankován pilastry se zalomenou půlkruhovou římsou, nad ní štukové pole. Dveře původní dřevěné, dvoukřídlé, s vyřezávanou klapačkou a křídly, horní část geometricky dělená a prosklená. Zachovány i původní rámy oken. Kromě pilastrů se v členění fasád uplatňují také lizénové rámy a menší štuková pole. Střecha mansardová, po stranách štítů vikýře (jednoduché). Dřevěné rámy oken mají profilované stojiny, některá mají původní úchyty. Dřevěné dvoukřídlé vstupní dveře s proskleným nadsvětlíkem (děleným geometricky na menší pole), křídla vyřezávaná (vč. klapačky).