Maštale

Na severním konci objektů chlévů je kolmo přistavěn objekt maštale, tvořící s chlévy jeden kompaktní celek, neboť se opět jedná o jednopodlažní budovu se sedlovou střechou, přičemž úroveň hřebene i okapu je stejná jako u budovy chlévů. Interiér tvoří stájové prostory zastropené cihelnými valenými klenbami s poměrně nízkým klenebním obloukem. Tyto klenby zde tvoří 3 pole, jež jsou opírané do kolmo jdoucích obloukových průvlaků podpíraných pilířky. Vzniká tak velkoprostorová stáj, kde jsou jednotlivá stání dělená pouze ocelovým zábradlím. Podlaha cihelná dlážděná. Severní průčelí objektu maštale je v podstatě shodné s východním průčelím objektu chlévů, pouze zde chybí členění způsobené vystupujícími opěrnými sloupy. Taktéž i krovy a krytina jsou zcela shodné s objektem chlévů. Exteriér má historizující úpravu. Západní průčelí objektu tvoří štít, který má v přízemí ve své ose vstup v pískovcovém, lehce profilovaném segmentovém ostění, dveře s nadsvětlíkem. Po straně pak se nacházejí okenní otvory, které však jsou předělány v novodobém stylu. Nade dveřmi v ose průčelí se nacházejí dvě úzká okénka, po obou stranách vedle nich pak po jednom kruhovém větracím otvoru do půdního prostoru. Celý štít je ukončen zazubenou římsou. Pod opadanou omítkou je dobře patrné, že přízemí objektu je vyzděno z opuky, štít v úrovni půdy je pak cihelný. K tomuto průčelí je pak přistavěna nízká přízemní hmota vrátnice, pravděpodobně z let 60. našeho století. Jižní průčelí je v podstatě shodné s průčelím severním. Rozdíl zde tvoří pouze dva vstupní otvory v pískovcovém, lehce profilovaném ostění, s nízce klenutým nadpražím, jekož výplně jsou novodobé konstrukce.